Οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί:

 • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
  Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα πραγματοποιούνται στην ασφαλή πλατφόρμα της Εθνικής τράπεζας (ETA) που δέχεται VISA – MASTERCARD – MAESTRO – DINERS. H Oberon δεν επεξεργάζεται ούτε αποθηκεύει οποιοδήποτε στοιχείο πιστωτικής κάρτας.
 • PAYPAL
  H Oberon δέχεται πληρωμές μέσω PayPal λογαριασμών και διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει τις παραγγελίες μόνο στην διεύθυνση που επιβεβαιώνεται απο το λογαριασμό Paypal που έχει καταχωρηθεί.
 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
  Η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με 3 ευρώ επιπλέον των μεταφορικών και είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα για παραγγελίες μέχρι 200 ευρώ. Η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιείται κατά τη στιγμή της παράδοσης από τον οδηγό. Βεβαιωθείτε ότι κάποιος θα είναι παρών μεταξύ 9:00 και 17:00 για να υπογράψει και να πληρώσει για την παράδοση.
 • ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
  Πληρωμές με έμβασμα γίνονται δεκτές στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:
  Όνομα Τραπέζης: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
  Αριθμός Λογαριασμού: 17900170352
  ΙΒΑΝ: GR6501101790000017900170352
  SWIFT: ETHNGRAA
  Δικαιούχος: ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Το ποσό που κατατίθεται στον λογαριασμό της OBERON θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.

  Παρακαλείστε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Επίσης, σημειώστε ότι η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας στο sales@oberon.gr για την άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.