Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου ή επιστροφής χρημάτων.

Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέττες και την αρχική τους συσκευασία.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προιόντα κατά παραγγελία και για προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση κατά την αγορά τους.

Η OBERON διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς online καθώς και στις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προιόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

 • ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
  Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος.
 • ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ
  Το πιστωτικό υπόλοιπο πιστώνεται στον λογαριασμό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 6 μηνών από την ημερομηνία επιστροφής.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
  Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται άμεσα από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα, λογαριαμό Paypal ή τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας. Η επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή για εκπτωτικά προϊόντα και για προϊόντα κατοπιν παραγγελίας.

ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

** Οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται χρησιμοποιώντας τον αναγραφόμενο κούριερ και τον λογαριασμό μας.

* Επιστροφές από την Ελλάδα και εξωτερικό:

 • Το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής στην Ελλάδα και την Ευρώπη ανέρχεται στο ίδιο ποσό των μεταφορικών της αρχικής παραγγελίας.
 • Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε εκπτωτικά είδη από ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό και τον υπόλοιπο κόσμο.

Σημειώστε επίσης πως όπου οι επιστροφές είναι δωρεάν, η πολιτική αυτή περιορίζεται σε μία μόνο αλλαγή.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Για να επιστρέψετε την αγορά σας, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και βεβαιωθείτε ότι θα λάβουμε την επιστροφή σας εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

 • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην OBERON και επιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή στείλτε email με το αίτημα σας στο sales@oberon.gr , εντός 7 ημερών από την παραλαβή σας.
 • Εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης του αίτημάτος σας για επιστροφή και πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές σας. Αυτό το email θα περιλαμβάνει και τον αριθμό εξουσιοδότησης αλλαγής (RAN) καθώς και οδηγίες για το πώς να οργανώσετε την αποστολή της επιστροφής σας.
 • Επιβεβαιώστε στο email εαν επιθυμείτε αλλαγή, πιστωτικό ή επιστροφή χρημάτων.
 • Συμπληρώστε το δελτίο επιστροφής καθώς και το έντυπο του courier που εσωκλείεται στο πακέτο σας για να συνοδεύσουν την επιστροφή σας.
 • Καλέστε το συνεργαζόμενο courier για να παραλάβει το πακέτο της επιστροφής σας από τον χώρο σας. Σημειώστε ότι τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την παραλαβή του RAN σας.
 • Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε την επιστροφής σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραλαβής της επιστροφής σας.